SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is één van de bekendste tekenfilmfiguren van dit moment. Zowel de jonge generatie als de oudere generatie heeft wel eens van dit figuurtje gehoord en je kunt er dus ook bijna niet meer omheen.

Wie is SpongeBob eigenlijk?

Voor degenen die toch niet precies weten wie SpongeBob SquarePants is, leggen we het nog even uit. SpongeBob is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft. Hier leeft hij in het stadje Bikinibroek. Samen met zijn beste vriend, de zeester, Patrick en zijn andere vrienden Gerrit, de zeeslak, Sandy, de eekhoorn, Octo, de octopus en Meneer Krab beleeft hij de meest onvergetelijke avonturen. Als hij geen avontuur beleeft, is hij of aan het werk in de Krokante Krab of hij is in zijn ananashuis. SpongeBob SquarePants is een naïeve en optimistische spons die het met iedereen goed voorheeft. Helaas krijgt SpongeBob het altijd weer voor elkaar om in de problemen te komen. Gelukkig heeft hij zijn vrienden nog die hem altijd proberen te helpen.

De spellen van SpongeBob SquarePants

SpongeBob beleeft zijn avonturen niet alleen op de televisie maar sinds een aantal jaar ook op de computer. Er zijn talloze games te vinden over SpongeBob. Zo kun je met hem surfen over de golven of een potje voetbal spelen. Help SpongeBob obstakels te overwinnen en vecht voor zijn vrijheid, of speel een potje karate met SpongeBob en Sandy. Kortom, er zijn veel verschillende game mogelijkheden. Speel de spellen gratis online n je hebt gegarandeerd urenlang speelplezier.