Love Tester

Ben jij stiekem verliefd op iemand en ben je razend benieuwd of die ander ook verliefd op jou is? Test dit dan snel een keertje uit met de Love Tester. Met de Love Tester weet je namelijk binnen no time of de ander hetzelfde voor jou voelt als jij voor hem of haar. Test de kans op echte liefde tussen jou en een ander dankzij de Love Tester.

Hoe test je het?

Om te weten wat de ander voor je voelt en of jullie voor elkaar gemaakt zijn, hoef je maar twee gegevens in te vullen. Namelijk jouw eigen naam en de naam van de ander. Zodra je deze hebt ingevuld druk je op testen en gaat de Love Tester kijken wat jullie gevoelens voor elkaar zijn. Na een paar minuten is de Love Tester al klaar en weet je of er een kans is op echte liefde of niet. Tijdens deze uitslag krijg je ook nog gratis advies. Enkele van de adviezen die gegeven worden door de Love Tester zijn; Not Bad, don't give up! Perfect, no need to test it! En Cool, it's time to improve it! Zo zijn er nog andere adviezen die bij de uitslag worden gegeven. Let op! Het is dus echt geen tool om vrouwen versieren te leren! En lukt het nog niet, dan vraag je toch gewoon advies aan bv Doctor Al Phadoc van de Lovegids.nl. Dit is de expert van Nederland op gebied van vrouwen versieren.

Geloof in de liefde

Liefde is Liefde en daar weet een Love Tester natuurlijk helemaal niets vanaf. Het is namelijk maar een spel op de computer dus laat de liefde niet afhangen van de uitslag van dit spel. Geloof in je eigen intuïtie en gebruik de Love Tester alleen als grappig hulpmiddel.